THANKYOU FOLLOWERS

06 January, 2014

SETELAH DUA TAHUN TAK UPDATE .

Whoaaa !!

haha , gila kan dah sekian lama aku tinggalkan blog ni ,,tak update langsung .. template lama je ,.haha..

hmm,setelah dua tahun , macam2 jadi dalam hidup aku . tapi . skarang ni , aku rasa dua tahun tu macam 2 bulan baru ! haha, serius tak tipu . macam2 dah perubahan hidup aku sekarang ni ... macam2 yang aku lalui , bila aku baca balik post2 aku yang dulu , haha ! terserlah keanak anakan nya !. malu pulak aku , kesah ? haha

Mulai 27 November 2013, aku bukan lagi seorang pelajar sekolah ,. selama ni nak sangat cuti . sekarang , ha hambikk kau ! cuti lah selama lamanya . huhu... tidak ku percaya semua ini berlalu begitu cepat !!!

sekarang ni , aku hanya tunggu result SPM ,. dan aku harap aku dapat result yang cemerlang , persis time PMR dulu .. kalau tak pun , nak buat macam mana , dah bukan rezeki aku !

aku jeles betul tengok geng2 aku dapat plkn !! aku nak g tapi tak dapat .. hmm,,duk rumah je lah jawabnya ...

aku tak tahu nak tulis apa ,, lepas ni aku nak tulis pasal peristiwa yang selama ni aku tulis dalam PRIVATE DIARY je . akan ku update , biarlah cerita zaman batu pun ! haha

Bye for now,.. assalamualaikum !