THANKYOU FOLLOWERS

13 April, 2011

holidayyy

guyss ,, hari ni aku tak pergi sekolah la , demam doe ,,, sakit tekak , selesema , batuk , and anything else lah yang berkaitan dengan demam ,
dah la kerja sekolah banyakk gila , so i think i have to relax my mind ..
and my throat and nostril is so painful noww ,,
today , tak nak keluar rumah ! haha , just a lakonan lal ,, kalau ade kawan datang rummah , i keluar je lah , bosan jugakk asyik terperap je dalam rumah ,
sekarang ni aku tengah tengok tv , tak best la cerita kat tv nih ,
baik online je kan ? ok lah , i want to chiill . bye :-))