THANKYOU FOLLOWERS

08 April, 2011

it sucks !

okayy ,, pg td aku menggelabah gile , sbab x de jangka lukis je pon , ye r , takot cikgu marah kan ,, so, aku mintak la kat si nisa tuh , pastu tetibe plak minah nih buat kerek tahap cipan dye tuh ,! dye kate 'idon't know u x2 ' ,, gile ape minah nih pagi bute nih ,, and dye lalu depan kelas aku buat kedua kalinye , pastu dye g pandang 'slack ' kat aku , heyy bitch ,, what kind of u huh ??! mntang2 kau kelas c , ingat pandai sangat r ! OMG ,, such annoying gile , but aku still SMILE  je kat dye ,, lantak r dye nak buat ape ponn ,,

and petang tuh ade latihan olahraga ,, damn ! aku x tau lah nak masuk ke tak >? esok ,pon ade latihan jugak ,,mampus lah aku kne jawab ngan cikgu ,, ape alasan aku nak bagi nih ,,aku fikir ,lantaklah ,pandai la aku nanti ,
:-)
mood : bengang gile ,