THANKYOU FOLLOWERS

16 April, 2011

jalan jalan

harini kan ,,aku dah siap homework sains , best kan ???
weyh ! kerja kursus tak siap lagi ! dateline dah dekat , tension gilaa

tadi,aku pergi JERANTUT ,, nampak la si EYKEIN nih ,, dye jalan straight gilaa, laju pulak tuh, sah takot barang habis kan,kan,kan ??
HAHA ! nak tegur , takut tak dilayan, so biar je lah kan ,,
and then,balik tuh penat gilaa,
layan fb je lah ,, nak twitter malas gilaa ,,'

petang tuh , pergi la menyapu jap kat depan rumah , nampak la sorang nih , aaku panggil dia,dia buat tak tahu je ,, haram betul ! tak pe la kan , maybe dye tak perasan kot ,,
bubye !;_00)