THANKYOU FOLLOWERS

29 April, 2011

pergi sekolah :-)

okaayy ,, td aku , pikah ngn syue pergi lah sekolah , cikgu suruh pasang 'skirting'. aku pun dah naik muak dah dengn skirting-skirting nih ,, ade ke cekgu suruh pasang gune ;thumtack' susah gila nak ketuk ,!
and then, kitorang plan nak ubah kedudukan meja , but takoot budak ni marah pulak kan ..
so, sapu jela , kemas meja kitorang je ,,haha ! padan muke budal lain ,
time nak balik tuh, sempat lagi kitorang 'tawaf' satu sekolah , jadi photographer tak bertauliah plak kat situh ,,
bongokkk ! haha ,,