THANKYOU FOLLOWERS

09 April, 2011

sundayy !

okayy ,, harini mak ngan adik aku pergi kuantan, so aku tinggal la sorang-sorang , its getting bored ya ,,tak tahu nak buat ape . macam biase la my bobby , dengar lagu kan , asyik online je , boring jugakk, asyik orang yang same je IM ngn aku , ah ! kan bagus kalau ngantuk, boleh tido , esok ade olahraga pulak , sah bosan giler ! IC x photostat lagi, pakai surat beranak je la , same je kann ?

you guys, doakan aku menang sok kay ! tahun ni memang busy giler, sukan lagi, belajar lagi ,
tunggu la korang form 3 nanti.. haha ..tak ade mase nye nak rehat2 ,,
okay la , aku dah letih tulis nih ,, bubyye :-)