THANKYOU FOLLOWERS

13 April, 2011

yeeayyh !!!

i pergi olahraga semalam ,, best ! tapi dapat tiga perak je ,, cikgu mula la membebel sebab tak dapat emas ,kira ok lah tu dapat silver daripada bronze kann ??
then , hujan pulak petang tuh , lebat gila , terpaksa lah lari nak naik bas , bapak lenguh nye kaki aku kena berdiri sebab lambat , bebudak ni entah ape ape , berebut macam x pernah naik bas ! sakit hati betul !
sampai je kat rumah , terus rase cam nak demam , and my face look so awful right now ,, so merah gila , macam pakai blusher,,'