THANKYOU FOLLOWERS

17 May, 2011

SKIP SCHOOLING ..

hari ni i tak pergi sekolah laa,, selesema and batuk ,

at first , i berazam nak buat nota2 and kerja2 yang tertangguh ,last2 terpandang pulak laptop ni , so ,ape lagi , online laa,,macam ni ke PELAJAR CEMERLANG ????

i selalu mimpi nak jadi BEST STUDENT OF THE YEAR ,, haih ! tapi tu semua angan2 je ..
tapi TAK MUSTAHIL tau ,, ! seperti biase harapan i KERJA SEKOLAH X BANYAK HARI NI .. haha

k babai >>