THANKYOU FOLLOWERS

01 June, 2011

COMING SOON !

hai guys !

esok I nak pergi Kuantan ! ade sesape nak join tak ? haha ! boleh pergi shopping sekali , belanja I tau !

Actualy I nak jumpe kawan lame I kat sane ,,gedikk lah pakai I , ok , kite pakai aku je lah kan senang ?

Sumpah aku rindu gile kat kawan aku especially Adlin,Hanis,Nurli,Atikah and the others lah , aku tak cakap pon kat diorang yang aku nak datang , just surprising them !
korang xde kawan lame ke ? cuti ni pergi la jumpe ,, best tau ! can't wait for tomorrow !