THANKYOU FOLLOWERS

22 August, 2011

TRIAL HAS EXPIRED !

akhirnya ! habis jugak pekse trial pmr ,, i thought it was easy but it kinda urghhh !!!

only wait for PMR ..


okay !
saya memang tak puas hati betul nagn budak laki sorang ni ! dia duduk sebelah tikah rahim , pastu nak tiru pulak !! GOSH ! aku yang tengok dye tu rase nak baling je dengan kasut buruk aku ni , dok jeling2 haish ! memang takde effort langsung ah kan / ! ,,

then, lepas tu aku desperate sangat nak g tandas, aku carilah mane2 cikgu pastu tetibe cikgu fauziah datang kat sebelah aku , IDK, tetibe aku terkejut cam be**k , then cikgu gelak2,, aku pon xtahu pehal lah boleh jadi cam tu skali an ..

next, mase science paper 2 , grrr ! agak senang rr =_=... time mase cikgu cakap mase dah tamat tu , perghh!!! rase cam nak melompat je sebab : WAR IS OVER !!! : ,,,
haha , ni belom lagi PMR betol , kalau betool2 fuhh ! memang best r ,,,,
btw, kene struggle jugak ..

KbABAI ! :-))