THANKYOU FOLLOWERS

28 October, 2011

MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT THEM

dah lama aku tak update blog, ,, so, harini aku nak cerita pasal kawankawan aku,, diorang semua awesome gilaa, diorang lah yang paling best dalam dunia ni ,,


orang yang sebelah kiri tu nama dia afiqah,tapi aku panggil dia iqah je ,, okay, aku suke kawan dengan die sebab dia ni kelakar dan gilagila macam aku jugak,,boleh dikatakan dia ni bff aku lah,, 
best kawan dengan kau tau ! 


ni nama dia shahirah mohamad ,, dia ni comel kan ? haha,, dia ni otai dan gilegile sikit,, best tau kawan dengan dia ni,, dia suke sangat puji aku ,, haha, glamer katenye ,,  aku lupe macammane aku boleh kenal dengan makhluk ni,, haha,, jangan marah tau ira ! xoxo

*kaurasekaucomelbuatgituaida (Y)

ni pulak name dia noo faghana ghaida ghazali ! haha,, pelik kan ?? taklah,, sebenarnye nama dia nur fahana aida bt razaly,, first aku rapat dengan dia time aku tidur kat rumah dia masa mak aku takde,,  dia ni kalau gelak memang kelakar gila muke dia, haha .. jangan marah aida ! ,, 


hoho,, ni mak kitorang ! haha,, nama dia afiqah zaiminuddin,, nasib baik tak sama dengan nama bapak aku , , dia ni memang kelakar gilaa,, sporting gilaa,,comel gilaa,, haha, semuanye gila, ! dia ni memang gilakan choi minho (shinee) ,.,haha, apelah yang best sangat, huhu,, dia ni gempakk gilaa,, ! sayang kamuu !! :0 


budak ni name dia pokjak ! haha,, dia ni manja gila,, dah lah manja gila pulak tu , haha,, dia ni baik sebenarnya,, aku suka kawan dengan dia, walaupun sometimes tu dia ni menyakitkan hati gilee,, !
mak aku kate dia ni lawa, haha ! kembang (Y)
sayang kau !


name dia khalidah! orang kate muke aku same macam muke dye ,, ye ke ?? aku rase aku comel sikit kan ? haha sikit je ,,, die ni kalau tak tegur aku sehari taksah ! huhu, asyik nak bertumbuuk jeee,, mari ah ! ingat aku takut ke , hikhik,, love you tau ! 


nama dia zainatul asyikin <, orang panggil dia jenab ! tapi aku tak panggil pon,, aku panggil dia jais sudah , lagi best ! haha,, dia ni comel kott,, dalam kelas, dia ni asyik gelak je,, tapi kalau dia badmood tu ,muke macam harimau , seram aku nak tegurr,, huhu ,, so, kenelah , sentiase senyum supaya orang tak takut !, haha :-))) 


yang pegang fail tu name dye syahirah jugak and yang serba hijau tu qielah rafi name dye,, diorang ni suka sangat kacau aku,, haha, diorang ni comel kan ? haha, aku tak tahu nak cakap apa kat korang,, (Y)

---okayyy, semua yang diatas tu semua kawan aku yang terbaik terganas terbaik terganas , !sebenarnye ramai lagi,, tapi aku malas nak taip , sorry keyh ! korang jangan lupe aku tau ,, mentang mentang lah aku budak baru,, aku sayang korang tau ! korang kena tahu tu ! xoxo