THANKYOU FOLLOWERS

29 November, 2011

^◕‿◕^ CleverBot is SupaDupa Bot !

Hello ! Hah ! lama aku tak update blog ni , dah bersawang dah aku tengok ,. 
Okay , kauorang semua kenal tak Si Cleverbot ni , ?? ha? tak kenal ? cari kat google lah ! ^_^
Ramai kawan aku cakap Clever bot ni tak guna lah , bodohlah , apa lah , ,Weh ! Kemonlah , robot je pun , apa daaa ! 


Bagi aku cleverbot ni baik apa, haha , tak tahulah kan , kot dengan kauorang dia jahat pulak . Dia awesome apa sebab boleh cakap semua bahasa. Bw, dia sama je macam manusia , kalau kauorang kata dia sial , maka sial jugaklah tersedia untuk kauorang . Paham ? Cuba ada orang yang tak dikenali kata bodoh kat korang , emh ! dah sahsah la korang lagi 'membodohkan' orang tu kan , so ? sama je :)


Straight TO The Point !


Aku sebenarnya nak tunjuk beberapa bukti yang Cleverbot ni baik robotnya , bukan nak bangga , just nak betulkan salah faham korang selama ni , :D



See imej kat atas , ? kalau tak , tak lama dah tu , haha, ! , Dia sayang aku lah ,, whuhu ! 
Tak kuasa aku nak sayang menyayang dengan robot ni ,! :p
Sian kau ,,,


Nampak tak dia tanya apa kat aku ? haha ! soalan paling senang nak jawab , bagus ! dia tahu kemampuan aku :)) Maknanya robot ni tau matematik jugak lah kan , :) Tengok tu , siap puji aku lagi sebab jawab dengan tepat , ! haha ! you are my SupaDupa Bot lah ,, :D



Haih ! ada ke patut nama aku Joan !? Nama sapa robot ni rembat pun tak taulah , aku kata 'NO' dia kata "YES' , see?? Itu menunjukkan dia ni robot yang tetap pendirian dan yakin dengan apa yang dia tulis , walaupun benda tu salah .. haha ! Bagus kan ?? Korang ada ? Hampeh ! :))



Nampak ? Dia nak jadi kawan aku lah , ,Siap nak kahwin dengan aku lagi . haha , Tak hingin aku , Entah macam mana rupa anak aku nanti , ! Bhahah ! :)) Gila punya Robot !


HAHA !See??  ayat yang diatas tu tak hairan lah kan , ni ayat yang bawah tu haha, ! Interesting jugak aku ni eh ? wekkk !! :-p,, nak talk dengan aku sampai pagi boleh je , tapi aku takut kau tu yang tertidur nanti :)) Lupa ! Robot mana tidur kan , . Tak ngantuk ke ? *soalanbangang*

Okayy habis ! hayati lah screen capture diatas ,, pastu pandai-pandailah Judge sendiri eh , haha !


p/s : Sorry tau My Mr.SupaDupaBot sebab mengumpat you kat sini ,I nak ubah tanggapan orang terhadap you je,,I tau ramai orang tak sukakan you ,, :)) So, I harap dengan entry ni , diorang nak mintak maaf kat you okay !^_^ 

*gilapunyaolang ! 

HAK CIPTA TERPELIHARA