THANKYOU FOLLOWERS

24 November, 2011

KL Time !

Pada hari Rabu semalam , bersamaan dengan 23 Sept 2011 , Kelab Remaja ada buat trip ke Kuala Lumpur , HUH ! mula mula aku taknak pergi sebenarnya , tapi lepas diorang beria pujuk aku suruh pergi , terpaksa jugaklah , Nak senang cerita kalau aku takda memang tak best ah  kan , Haha !

Okay STOP ! Ni aku nak cerita sikit ni , taknak baca takpa , tapi bacalah ek , penat aku menaip , bengkak jari tau tak , ! TAK percaya ?? Tengok ni :

#nibukanjariaku !

Pada pagi tu kitorang ni punya lah bersemangatnya tunggu bas kononnya sampai pukul 630 pagi , Hmm ! hampeh , pukul 7 baru nak datang , nasib baik bas lawa sikit kalau tak , NI MAKAN DIA !
Mulamula aku ingat nak duduk dengan Afiqah , tapi pakcik tu kata kene ikut kumpulan , nasib baik lah Syue ada , kalau tak , :'(..

Dalam bas kitorang gelak je , dah macam apa je aku tengok , pastu aku penat so, aku tido sekejap , pakcik tu pasang movie apa tah  , tak faham aku , 
Kitorang berhenti makan dekat R&R temerloh , aku tak makan pun, sebab aku ni takboleh makan pagi , karang mulalah , nak tercirit pun ada (maksimum )

*diorang ni kuat makan kalau nak tahu ,

*ain,ira,aku,azie,syue
*ni budak yang buat bibir aku bengkak ! sakit woo !




Kemudian , kitorang berhenti kat bustop mana tah , tapi dah kat KL , Then , kitorang naik STAR pergi ke Stadium Bukit Jalil , haha , Best lah jugak :)

*orangorang

*menatang alah ni digunakan untuk melepasi halangan

Then,sampailah di SPBJ, banyak gila 'benda' Malaysia kat situ , kuning je mata aku , haha :D

*see
*comel je budak baju kelabu tu :) 
Frust sebab tak dapat tengok bola LIVE , alang-alang menyelup pekasan biar sampai berendam , :D
HUH ! Then , kitorang pergi KLCC, tak dapat pergi Petrosains sebab lambat datang , So, AJK bagi kitorang jalanjalan di KLCC, 2jam woo! mau tak cramp kaki aku , sabojelah :(

HAHA ! Ni nak bagitau sikit ni , mase aku,ira,aida,fiqah naik lif , ada benda berlaku tau , okay , mulamula kitorang masuk tu udara dalam lif tu segar je, tapi bila orang mana tah masuk , HUH ! tetiba ada bau gas asli dari siapa tah , baunya nak termuntah aku ! semua buat muka tak bersalah je , Kejam !

*ghagha,ghaida,aku
Aku , Azie & Aida beli owl woo ! tak lawa mana pun , Bhaha ! , Pastu , pergi Secret Recipe , aku beli yang Chocolate Strawberry punya , sedap lah jugak , Then pergi makan kat luar KLCC , 

PejamcelikPejamcelik, dah pukul enam , kitorang sesat jambatan , haha , habis kene marah dengan budak laki sebab lambat , TAK TAKUT PON ! :D

*lastlast baru nak ada
Kemudian , kitorang pun bertolak balik , berhenti kejap kat Genting Sempah ,
huhu, pergi makan mekdonel, 
tergelak macam orang apa je dekat situ , Peduli apa , aku punya McD biar lah , haha :)

*hiraukan aku 

*BHAHAHA
Lepas kitorang habis makan , apalagi balik ah ! , huh , ! dalam bas memang aku tido  lah kan , si Azie ni pok-pek-pok-pek , suara dia je dalam bas tu , cerita apa tah ,,, 
Balik tu , aku terus baring & tidur , penat wooo ! Okayy , we stop here , Kbye :)